Loading...

Bent u op zoek naar een kapster aan huis of schoonheidsspecialiste in regio Beringen ?

Woont u in de regio rond Beringen ? Dan kan ik u een totaalconcept aanbieden van schoonheidsverzorgingen en haarverzorgingen aan huis.

Bent u slecht te been en geraakt u niet bij de kapper? Hair2Beauty biedt alle schoonheidsbehandelingen en haarverzorgingen bij u thuis aan op afspraak.

Ik kom aan huis voor al uw haar en schoonheidsverzorgingen in de gemeentes Beringen, Beverlo, Ham, Heusden-Zolder, Koersel en Leopoldsburg.

Heeft u een druk en hectisch leven en geen tijd om naar de kapper of schoonheidsspecialiste te gaan? Dan is een kapster of schoonheidsspecialiste aan huis voor u ideaal en kan u terecht bij Hair2Beauty.

Kortom met Hair2Beauty heeft u niet alleen een kapster aan huis maar ook een schoonheidsspecialiste in omgeving Beringen, Beverlo, Ham, Heusden-Zolder, Koersel en Leopoldsburg.

  • Ik kom aan huis vanaf € 25,-

  • U kan contant of met Payconiq betalen.

  • Eventuele parkeerkosten zijn voor de rekening van de klant.

  • Maak tijdig een afspraak

  • Maak uw afspraak bij voorkeur telefonisch of via mail.

  • Kan uw afspraak omwille van omstandigheden niet doorgaan gelieve dan uiterlijk 24 u voor de afspraak telefonisch contact op te nemen om deze te verzetten of te annuleren.

Xana Peeters
Xana Peeters
2022-06-30
Xaveer Peeters
Xaveer Peeters
2022-06-29
Erwin De Smedt
Erwin De Smedt
2022-06-28
Rukun Hinz
Rukun Hinz
2022-06-27
Zeer kwaliteitsvolle en professionele aanpak! Afspraak efficient ingeplant via telefoon rekening houdend met onze drukke agenda. Haar laten knippen van heel de familie en gebruik gemaakt van google haarsnit fotos om te laten zien hoe we ons haar wilde laten knippen. Iedereen was tevreden. Vanessa is een zeer vriendelijke vrouw met een vlotte babbel. We gaan zeker terug om ons haar door Vanessa te laten knippen!
Annelies van Olst
Annelies van Olst
2022-06-27
Ik ga nooit meer iemand vinden zoals Vanessa. Ze was echt heel goed. * ze drong nooit haar mening op. * ze luisterde heel goed naar wat ik wou. * ze voerde perfect uit wat ik vroeg. * Ze gaf altijd haar mening als ik advies vroeg. * Ze was heel behulpzaam (ik heb een ongeluk gehad en ik ben zwaar gehandicapt) * ze was perfect op tijd en ruimde altijd alles op. * mijn haar zag er sinds lange tijd terug sterk/gezond en glanzend uit. * ze was altijd even vriendelijk en vrolijk. En dat is wie Vanessa is!
Rie V
Rie V
2022-06-27
Linda Jensen
Linda Jensen
2022-06-27
Ludo Slaets
Ludo Slaets
2022-06-27